U kunt de SMARTRING20 draadloos aansluiten. De term "draadloos" verwijst naar de communicatie van de deurbel met uw smartphone of tablet via Wi-Fi. Dit betekent dat er geen fysieke verbinding nodig is tussen de deurbel en uw mobiele apparaat. U kunt de deurbel bedienen en meldingen ontvangen zonder kabels te gebruiken voor gegevensoverdracht.

Hoewel de SMARTRING20 draadloos communiceert met uw mobiele apparaten, heeft het apparaat zelf nog steeds stroom nodig om te functioneren. Hier zijn de twee manieren waarop u het kunt installeren:
  1. Bekabelde installatie:
    • De deurbel kan worden aangesloten op de bestaande bedrading van uw huidige deurbel. Dit zorgt ervoor dat de SMARTRING20 constant van stroom wordt voorzien.
    • Sluit de meegeleverde draden aan op de bestaande bedrading volgens de handleiding.
  2. Aansluiten d.m.v usb
    • U kunt een USB kabel gebruiken. Hiervoor dient u wel een kabel te trekken naar de plek waar de deurbel komt te hangen.

In de SMARTRING20 zit een ingebouwde accu. Deze dient echter alleen als backup.