Het is zeker niet prettig wanneer een apparaat niet naar behoren functioneert, zeker niet als het om een zoemend geluid gaat dat continu aanwezig is. Het probleem dat u beschrijft met het zoemende geluid is niet ongewoon en kan verschillende oorzaken hebben.


U kunt de volgende stappen eens doorlopen:


  • Controleer de Voltage Instellingen: Zorg ervoor dat de beltrafo en de deurbel compatibel zijn in termen van voltage en vermogen. Een verkeerde match kan leiden tot dit soort geluidsproblemen. De Smart-ring20 is ontwikkeld om zo breed mogelijk gebruikt te worden. Het is daarom mogelijk om een beltrafo met wissel- of gelijkspanning aan te sluiten.
    Deze mag een voltage tussen de 8-24V hebben en wij raden aan om een beltrafo aan te sluiten met minimaal 1A


  • Reset de Deurbel: Een simpele reset kan soms kleine technische problemen oplossen. U kunt de Smart-ring20 resetten doomiddel van de reset toets ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden. De reset toets bevind zich bij punt 6 op onderstaande afbeelding.

  • Interferentie: Controleer of er geen andere elektronische apparaten zijn die dicht bij de deurbel zijn geïnstalleerd en die mogelijk interferentie kunnen veroorzaken.


Mocht dit allemaal geen verbetering geven kun je de deurbel aanmelden voor service bij je verkoper.

Als wij de verkoper zijn kunt u de deurbel aanmelden ter reparatie op onze website.


Mochten er verder nog vragen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen.