Onlangs heb jij een Alecto product besteld op onze webshop. Wij hopen natuurlijk dat je langere tijd plezier hebt van je aankoop en veel mooie momenten gaat beleven met Alecto.

Mocht jouw product toch tegenvallen, dan staat het je altijd vrij om je aankoop binnen de bedenktijd (30 dagen) gratis retour te sturen naar ons. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Mocht je het Alecto  product terug willen sturen, maar twijfel je of er misschien niet toch een betere oplossing is, twijfel dan niet en vraag ons om advies via het contactformulier. Vergeet niet je bestelnummer erbij te vermelden.

Wil jij je product binnen de bedenktijd terug sturen dan is de volgende informatie belangrijk voor jou:

- Gebruik het meegeleverde retourlabel.

- Retourneer het product binnen dertig dagen na ontvangst;

- Het artikel moet in originele/onbeschadigde staat zijn en in de originele verpakking zitten.

Vergeet niet de pakbon in de doos erbij te doen, anders kan het magazijn je bestelling niet terugvinden.

Na ontvangst van je Alecto product ontvang je van ons per mail een bevestiging. Ons magazijn zal controleren of het artikel correct geretourneerd is en zal overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. De terugbetaling geschiedt te allen tijde op dezelfde wijze als de betaling.

Consulteer ook de retourvoorwaarden op onze website voor de meest actuele situatie: https://alectohome.nl/pages/ruilen-en-retourneren


PS: het is niet mogelijk een bestelling te ruilen, hiervoor mag je de bestelling retourneren en het gewenste artikel middels een nieuwe bestelling plaatsen.