De WS-1700 heeft geen DCF ontvanger, de datum en tijd dienst dus handmatig ingesteld te worden. U begint met de set knop 3 seconden ingedrukt te houden, als de grote cijfers dan knipperen, kunt u het jaartal instellen met de up en down toetsen, naar 2020. Om een stap verder te komen drukt u dan telkens kort op de set knop, zie het hele stuk onder Tijd en datum instellen: Let op, dit moet u wel doen voordat het knipperen van het scherm stopt, dan bent u namelijk al weer uit het programmeermenu, dit gaat best wel vlug.

Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben neem dan contact met ons op via deze website.

Vul dan zo duidelijk mogelijk je vraag of klacht in, zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.