Vraag: Waarom staat er "7-in-1" op het Alecto WS5400 weerstation terwijl het als een "8-in-1" weerstation wordt verkocht?


Antwoord: Dit is een fout van onze kant. Het Alecto WS5400 weerstation is inderdaad een 8-in-1 weerstation. In de handleiding worden slechts 7 specificaties genoemd, waarbij de barometer ontbreekt. Dit terwijl het weerstation wel degelijk over een barometer beschikt.


Vraag: Zijn er stappen ondernomen om deze fout te corrigeren?


Antwoord: Ja, we hebben de verpakking inmiddels aangepast om duidelijk aan te geven dat het om een 8-in-1 weerstation gaat. We erkennen dat het slordig is dat dit nog niet op het product zelf is aangepast, maar dit doet niets af aan de functionaliteit van het weerstation.


Vraag: Welke specificaties heeft het Alecto WS5400 weerstation?


Antwoord: Het Alecto WS5400 weerstation beschikt over de volgende functies:

  1. Temperatuurregistratie
  2. Luchtvochtigheidsregistratie
  3. Windsnelheidsmeting
  4. Windrichtingsmeting
  5. Neerslagmeting
  6. UV-stralingsmeting
  7. Lichtintensiteitsmeting
  8. Barometer


Vraag: Hoe kan ik controleren of mijn weerstation alle functies heeft?


Antwoord: Je kunt de specificaties zelf controleren op je weerstation. Alle hierboven genoemde functies zijn aanwezig op het apparaat.


Vraag: Moet ik me zorgen maken over de kwaliteit van het product?


Antwoord: Absoluut niet. Ondanks de foutieve aanduiding op het product, doet dit niets af aan de kwaliteit en functionaliteit van het weerstation. Je hebt een volledig functionerend 8-in-1 weerstation ontvangen.


We hopen dat deze informatie je voldoende heeft geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.