Sinds de update zijn de stappen voor het aanmelden van de DVC600IP verandert.

Dit zijn de stappen:
1. U gaat naar apparaat toevoegen
2. Dan vraagt de app om de QR code te scannen. Dit was voor de update dus inderdaad de manier van aanmelden. Nu gaat u naar ''Selecteer Model handmatig''
3. Dan zal de app vragen om uw mobiele verbinding uit te zetten, die vinkt u onderaan op uit.
4. Dan krijgt u 3 opties, Slimme camera, EZ-verbinding en batterij camera's. Daar kiest u voor Batterij camera.
5. Dan vraagt de app op welke manier u de camera wil verbinden. Daar kiest u voor Wifi-koppeling.
6. Dan moet u de binnen unit resetten en even wachten tot deze zegt: Ready for router setup.
7. Als die dat gedaan heeft gaat u naar ga door.
8. Dan wilt de app verbinding maken met de binnen unit. Als het goed is ziet u nu in beeld :Selecteer Wi-Fi- AP. Daaronder ziet u HD-00XXX staan.
9. Daar klikt u op en vraagt hij om verbinding te maken. Daaronder ziet u staan: Ga naar Instellingen.
10. Als u daarop klikt zie u HD-00XXX staan. Daarmee moet u zich verbinden. Het wachtwoord is 12345678.
11. Dan gaat u zo vaak terug tot dat u weer terug bent in de app. De app gaat nu zoeken naar de binnen unit. (Het kan gebeuren dat de telefoon een pop up melding krijgt dat er geen internet beschikbaar is. Dat is inderdaad het geval en kunt u gerust doorgaan).
12. Als dat gelukt is krijgt u dat u een wachtwoord moet invullen. Deze moet u invullen en opslaan.
13. Dan komt de camera in beeld. Het kan zijn dat de de app nog even zegt dat er geen verbinding is. In dat geval moet u echt even de camera laten zoeken. Uiteindelijk word de camera gevonden en hebt u beeld.

Mocht u er niet uitkomen horen wij het graag!