Het scherm van de WS-1150 heeft goede batterijen nodig om optimaal te werken. Wij gebruiken batterijen met 1,5V.

Mocht je zelf bijvoorbeeld oplaadbare batterijen hebben gebruikt van 1,2V, dan kan de duidelijkheid wat afnemen.

Als je het weerstation neerzet op een tafel/bureau en je gaat er tegenover zitten, dan heeft deze de juiste invalshoek en zal je zien dat het scherm erg duidelijk afleesbaar is.

Wanneer je vanaf de zijkant naar het beeld kijkt kan het inderdaad zo zijn dat de afleesbaarheid afneemt. Dit kan voorkomen bij een LCD display.

Heb je toch het idee dat de afleesbaarheid minder is dan wij in deze FAQ aangeven, dan is het mogelijk om het weerstation als deze nog in de 2 jarige garantie valt kosteloos naar ons toe te sturen zodat onze monteurs ernaar kunnen kijken.

We zullen ervoor zorgen dat deze dan wordt gerepareerd/vervangen, zodat je een goedwerkend weerstation retour gezonden krijgt.

Je kan een reparatie aanmelden via ons reparatieformulier.

Als je nog vragen hebt vernemen we dat graag via ons contactformulier.