Probleem met de router.De beste stap is een statisch IP-adres aanmaken (vast eindnummer geven) en portforwarding instellen over poort 80 met UDP protocol. Hoe dit in te stellen in het modem/router kan je in de handleiding van het modem/router vinden of navragen bij de internet service provider.


Mocht je nog aanvullende vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen via deze website.

Vermeld dan wel duidelijk de klachtomschrijving zodat wij je goed van dienst kunnen zijn.