Om de camera aan te sluiten icm Ziggo powerline, dient het volgende in acht genomen te worden:

• De datapluggen dienen op dezelfde stroom groep te zitten.
  • Des te langer de afstand des te lager de beschikbare bandbreedte en signaal sterkte.
  • Eventueel wachtwoorden etc. dienen correct te zijn ingevuld, zodat de datapluggen elkaar zien en kunnen communiceren.
  • De datapluggen zijn als het ware de vervanger van een kabel.
  • In de camera hoeft verder niets te worden ingesteld. Kabel aansluiten en als met bovenstaande rekening gehouden is werkt de camera met Ziggo powerline.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen via deze website.