Als het bekijken van de foto's en video's niet lukt kan dit verschillende oorzaken hebben.

• Het kan zijn dat je je in een ander wifi netwerk bevindt wat een hoge beveiliging heeft, hierdoor kan het voorkomen dat je de foto's en video niet kan ophalen via de app. Probeer eens via je mobiele internet.
  • Je data limiet van je mobiel internet is overschreden, dit kan ervoor zorgen dat de data te langzaam binnenkomt op de app, wat kan resulteren tot een time-out.
  • Je camera komt niet goed door je firewall heen in je netwerk. Zet UPnP aan en forward eventueel de camera over poort 80 met een UDP protocol.
  • De camera heeft een reboot nodig. Haal de stekker van de camera uit het stopcontact en plaats deze 20 seconden later weer terug. De camera zal even nodig hebben om weer op te starten en hierna kan de SD uitgelezen worden.

De SD kaart kan eventueel ook uit het apparaat gehaald worden en op een pc uitgelezen worden. Als je opnamen handmatig hebt gedaan met de app zullen deze beelden op je smartphone opgeslagen staan in plaats van op de SD kaart.