Bij de installatie dien je eerst utp-kabel aansluiten,dan voedingsadapter.

Zorg ervoor dat je met je smartphone verbonden bent met hetzelfde netwerk als waar de camera op aangesloten is.

We raden aan geen gebruik te maken van switches of routers, deze kunnen door verkeerd gemaakte instellingen de installatie bemoeilijken. Sluit de camera aan op het hoofdmodem van je provider.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen via deze website.