Dat het aantal gebruikers niet klopt komt doordat de vernieuwingsfrequentie van de camera niet zo hoog is. Dit aantal is dus niet geheel betrouwbaar. Hierdoor kan de camera gebruikers tellen als meer dan één, waardoor het aantal gebruikers dus hoger is dan daadwerkelijk het geval. Het kan ook zo zijn dat beveiliging in de modem heel goed is, de data komt daardoor niet altijd even goed door (en dit verlaagt dus ook de vernieuwingsfrequentie).

Je zou nog wel kunnen proberen de camera over poort 80 van de modem te sturen. Hier kunnen wij niet in adviseren, omdat wij wel verstand hebben van de camera, maar helaas niet van alle type modems.

Mocht je echt twijfelen of het klopt, dan adviseren wij het wachtwoord te veranderen.