In de camera bevindt zich een lichtdetectie sensor, deze schakelt de camera om naar nachtzicht indien deze weinig tot geen licht detecteert. Bij gebruik van bijvoorbeeld bijverlichting kan het voorkomen dat deze sensor te veel licht meet en dus niet overschakelt naar de nachtstand.

Het kan ook aan de instellingen liggen, er is in de app de mogelijkheid om helderheid en contrast aan te passen.

Mocht geen van bovenstaand oplossing bieden dan kan er iets mis zijn met de camera.

Valt je camera nog in de 2 jarige garantie dan kan je deze altijd ter reparatie aanbieden via onze website.

Door het reparatie formulier in te vullen hebben je informatie meteen compleet en kunnen we snel voor je aan de slag.