Dat het aantal gebruikers niet klopt komt doordat de "ververs cyclus" van de camera niet zo hoog is. Dit aantal is dus niet geheel betrouwbaar.

Dit kan ook komen door te hoge beveiliging in het modem, data komt dan niet altijd goed door en dit stoort ook de "ververs cyclus".

De camera zou eventueel over poort 80 "ge-forward" kunnen worden met een UDP protocol.

Bij twijfel adviseren we regelmatig het wachtwoord van de camera te veranderen.