Altijd vervelend als je geen verbinding meer hebt met je camera.

De adapter of de bel-transformator stroomloos maken heeft in geval van de DVC-1000 geen nut omdat deze een ingebouwde batterij heeft die buffert tegen stroomverlies.

De kans dat de unit stuk is klein het kan andere oorzaken hebben, Gelukkig kan je met onderstaande stappen het een en ander zelf controleren.

• De Wifi verbinding kan weggevallen zijn. Controleer met bijvoorbeeld een smartphone of deze verbinding heeft met de Wifi. Is dit niet het geval, dan raden we aan het modem te resetten door deze voor een minuutje stroomloos te maken.
  • Het probleem kan in de app zitten. Dit kan je eventueel controleren door de app een paar keer opnieuw op te starten.
  • Het kan zijn dat de camera een reboot nodig heeft. Dit kan je doen door de rebootknop 5 seconden ingedrukt te houden. Let op! De camera heeft een reboot en een resetknop.
  • Als laatste kan je nog proberen de DVC-1000 te resetten door de restknop 10 seconden ingedrukt te houden. Let wel op, dat je na een reset alle instellingen kwijt bent en de installatie procedure dient te herhalen.

Mocht je bovenstaand geen oplossing bieden en valt je unit nog in de 2 jarige garantie, dan kan je de unit indien gewenst aanmelden ter reparatie via deze website.

Door dit formulier in te vullen hebben we meteen alle gegevens compleet om je te kunnen helpen.