Met onderstaande instructies kunt u de rookmelders aan elkaar koppelen.

Kies een rookmelder als hoofdapparaat. Klik hier kort 3 x op. wacht een seconden en klik de knop weer in en houd deze een seconde vast. Herhaal dit nogmaals
Het groene let licht zal nu een seconden branden en vervolgens weer uit gaan. Uw hoofd apparaat is nu aangemeld.

Nu is het van belang dat u de overige rookmelders binnen één minuut koppelt aan het hoofdapparaat. Volgens onderstaande stappen:
Leg het hoofdmelder aan de kant en pak een voor een de extra melders erbij.
De stappen zijn het zelfde in plaats van 3 x op de knop te klikken van de nog niet gekoppelde rookmelder klikt u hier kort 2 x op na een seconden wachten houd 1 seconde de knop weer in. De rookmelder zal nu ook een groen let lichtje oplichten en kort piepen.