Hartelijk dank voor het kiezen van een Alecto koolmonoxidemelder. Wij streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren die bijdragen aan de veiligheid van uw huishouden. Wat vervelend dat u nu deze melding ziet op uw melder, waarbij deze aangeeft dat de batterij leeg is, ondanks de verwachte levensduur van 10 jaar.

We vinden het belangrijk om dit probleem snel en efficiënt op te lossen. Onze koolmonoxidemelders zijn ontworpen om duidelijk aan te geven wanneer ze defect zijn of wanneer de batterij vervangen moet worden. Het lijkt erop dat uw melder een indicatie geeft die verdere aandacht vereist. 

Bij Alecto zetten we ons in voor uw veiligheid met koolmonoxidemelders waarop u kunt vertrouwen. Daarom bieden we met trots een garantie van 10 jaar op de COA4010. Wij geloven in de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten, maar begrijpen dat uitzonderingen kunnen voorkomen. In zo'n geval staat onze klantenservice altijd klaar om u te ondersteunen met een snelle en effectieve oplossing.  

Om u de best mogelijke service te bieden, vragen wij u ons service-formulier in te vullen via de volgende link: https://commaxx.easyrma.de/new.php?lang=nl

Met deze informatie kunnen wij de garantievoorwaarden controleren en de benodigde ondersteuning bieden om dit probleem op te lossen.

Zodra wij uw informatie hebben ontvangen, zal een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u opnemen om de volgende stappen te bespreken.