Wat vervelend dat de installatie niet lukt op de DVC600IP.

De DVC600IP werkt op de 2,4 GHz frequentie. Het is van belang om in te loggen op de router en alleen 2,4 GHz aan te zetten. 5GHz schakel je uit. Reset daarna de router.

Mocht je de app al hebben geïnstalleerd, verwijder dan ook de app en installeer deze opnieuw.
Start nu (opnieuw) met de installatie conform de installatiegids (zie bijlage). Volg elke stap nauwkeurig.

Lost bovenstaande het probleem niet op en valt uw set nog in de 2 jarige garantie, dan kunt u deze altijd aanmelden ter reparatie via onze website. Uiteraard repareren we ook buiten de garantie om.

Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben dan helpen wij u uiteraard graag en u kunt dan via het dit linkje contact met ons opnemen.