Zie video ter verduidelijking.

Download de app. Zorg ervoor dat je op de rookmelder de knop/hush ingedrukt houd gelijktijdig met de achterkant ON/OFF pin. Je hoort dan een piep en ziet een groen lampje branden. Laat dan de knop los. Druk dan 3x op de knop; vervolgens zie je een knipperend licht voor het aanmelden.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen via deze website.

Vermeld dan wel duidelijk de vraag of klachtomschrijving zodat wij je goed van dienst kunnen zijn