Verwijder het plastic van de batterijen en zet de rookmelder aan met de aan/uit knop op de achterkant. Reageert de rookmelder dan niet op de juiste mannier, zet de schakelaar aan de onderzijde dan op de "off" stand, druk nu de knop aan de bovenzijde in en houdt deze ingedrukt en zet de schakelaar aan de onderzijde op "on", laat nu de knop los en druk deze nog 1x kort in. Nu begint het lampje te knipperen en kun je de Smartsmoke11 aanmelden in de app. 

Ga dan in de Smartlife APP , tik op het blauwe plusje rechtsboven en dan op ADD Device, ga naar Beveiligingssensor en tik op Rook alarm (wifi)  

Selecteer je 2,4GHz wifi netwerk en tik op Volgende. tik op NEXT en hou op de rookmelder de Test knop 5 seconden ingedrukt, hij gaat piepen en het rode ledje knippert nu een aantal keren vlug en tik dan meteen op Blink Quickly, de APP gaat dan verbinding maken met de rookmelder. Laat dit zo even naast elkaar liggen, het duurt ongeveer een minuut, dan zou je de melding moeten krijgen dat de rookmelder is verbonden.