1. Klik op Ik op de startpagina en klik op Thuisbeheer.
  2. Selecteer het huis waaraan een lid moet worden toegevoegd en klik op Lid toevoegen.
  3. Op de weergegeven pagina Leden toevoegen geeft u de Naam op voor het lid en stelt u het Accountnummer in op een mobiel telefoonnummer of een e-mailadres (het account moet zich in hetzelfde datacentrum bevinden).
  4. Je kunt ook een uitnodigingscode genereren door deze te delen op een sociaal platform van derden, zodat je anderen kunt uitnodigen om lid te worden van je huis.
  5. U kunt dit lid opgeven als beheerder door Instellen als beheerder in te schakelen ( Alleen huiseigenaar kan beheerders toevoegen ). Nadat u de lidgegevens hebt geconfigureerd, klikt u op Toevoegen. Het nieuwe huislid kan de huisinformatie inzien nadat hij heeft ingelogd op de App.
  6. Klik op het toegevoegde lid van het huis om naar de pagina 'Lid van het huis' te gaan en klik onderaan op de knop 'Lid verwijderen' om het lid van het huis te verwijderen.