Zorg ervoor dat op de Smart Bridge beide lampjes groen branden.

Zorg ervoor dat de mobiele telefoon verbonden is met hetzelfde netwerk als de Smart Bridge en zet Bluetooth en Locatie van de telefoon aan.

Als beide lampjes groen branden zou nu de Smart Bridge te vinden moeten zijn met de Smart Life app.

Je kan de app zelf laten zoeken naar Smart producten, buiten het handmatig selecteren van producten.

Heb je verdere vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op via het contactformulier.