De internetunit kan niet bij de gegevens over het weer bij de server op internet.

Zorg ervoor dat uw router of firewall toegang heeft tot het internet en niet wordt geblokkeerd voor het modem.

De server kan bezet zijn. Gelieve even te wachten en als de situatie aanhoudt, de internetunit spanningsloos maken en opnieuw aan melden.

Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben neem dan contact met ons op via ons contactformulier.