Zet in het berichtencentrum van het Apple device de push notifications aan. ~ De firewall van het modem verhinderd connectie met APNS (Apple Push Notification Server) . Zet luisterpoorten open op de router, kijk hiervoor op de Apple support site. https://support.apple.com/en-us/HT203609 


Mocht je nog aanvullende vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen via deze website.

Vermeld dan wel duidelijk de klachtomschrijving zodat wij je goed van dienst kunnen zijn.