1. De systemen zoals wij ze nu algemeen kennen bestaan uit een gateway waarop je sensoren kunt aansluiten, bijvoorbeeld raam/deur contacten, bewegingsmelders en rookmelders. De gateway geeft dan het signaal via via door naar bijvoorbeeld een APP die draait op een smartdevice.

2. De camera video streams gaan normaliter niet via deze gateway maar hebben een eigen verbinding naar de eigen APP op een smartdevice. Er zijn al wel domotica systeem APP’s die deze video APP ook integreren in hun APP maar dat is dan wel voor specifieke camera’s en deze integratie met Alecto camera’s kennen wij nog niet.

3. Wil je buiten de APP toch beelden bekijken dan is er nog deze mogelijkheid:

4. De DVC-150IP beschikt over een ingebouwde webserver die via het eigen netwerk benaderd kan worden.

5. Je moet dan zoeken naar het IP adres waar de camera op zit, via browser verbinding leggen met dat IP adres en dan via het menu inloggen in de camera. Op die manier kun je wellicht wel op een andere manier de camera in het domotica systeem integreren.