Het melding geluid bij geen connectie is helaas niet te wijzigen via de instellingen.

Het kan wel eens voorkomen door bijvoorbeeld een reset of update van een modem, dat deze toon hoorbaar is.

Veelal worden updates van modems s'nachts gedaan en kan de geen connectie toon als irritant worden ervaren en er voor zorgen dat men hiervan wakker wordt.

Dit is simpelweg op te lossen door een headset in te pluggen, hierdoor verloopt het geluid via de headset en komt dan niet meer uit de speaker.