De DVC-105 heeft bij de installatie een eigen wifi hotspot.

Je dient via de instellingen van je telefoon de wifi van de telefoon te verbinden met de wifi van de camera.

Hierna kan je het beste je mobiele internet uitschakelen omdat de meeste nieuwe modellen smartphones bij geen detectie van internet over zullen schakelen naar het mobiel internet wat het aanmeld proces kan verstoren.

Nu kun je de Alectocam app openen en beginnen met het toevoegen van de camera.

Dit kan je doen door de UID code te scannen of door te zoeken via lan.

Voer het wachtwoord admin in en wijzig dit standaard wachtwoord hierna naar een eigen wachtwoord voor extra veiligheid.