Het beste kan je dan de camera verwijderen uit app en deze na een reset opnieuw installeren.

Werkt dit niet kijk dan of je de melding frequentie lager in kan stellen, de push notifications verlopen namelijk via de servers van Google en IOS. Deze hebben een beleid dat als er teveel meldingen van 1 apparaat komen dat deze dan tijdelijk geblokkeerd wordt.