Wifi verbinding is niet mogelijk, als voorheen de werking met Wifi goed was, dan is er waarschijnlijk een probleem met de Wifi van de router.

Controleer bijvoorbeeld met een smartphone of deze nog wel Wifi heeft, zo niet, dan is het advies de router te herstarten.

Controleer hierna met de smartphone of deze verbinding heeft met de wifi, is dit zo dan zou de deurbel ook weer moeten werken en zal de stem stoppen.

Een andere mogelijkheid is dat de DVC-1000 op minder dan 12V aangesloten is, bijvoorbeeld 8V. Het kan dan zijn dat na verloop van tijd sommige functies uitvallen, zoals de Wifi.