Het interne geheugen van de BR-2000 heeft een capaciteit van 660.000 records, dus 660.000 temperaturen, windsnelheden, luchtdrukken enzovoorts.

Deze meetgegevens zijn op een micro-SD kaart kopiëren als back-up of om deze in andere programmatuur te verwerken. Een micro-SD kaart is niet meegeleverd.

Bij het bewaren van de meetgegevens wordt de data in een .CSV formaat op de SD-kaart opgeslagen.

Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben neem dan contact met ons op via deze website.

Vul dan zo duidelijk mogelijk je vraag of klacht in, zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.