Je kunt het eens proberen met een oude versie van VLC, of kijk eens op de onderstaande site http://abdl.baofeng.com/actions/baofeng5_715.exe let op, dit is geen goedgekeurde software voor de DVC, dus gebruik geschiedt op eigen risico. 


Mocht je nog aanvullende vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen via deze website.

Vermeld dan wel duidelijk de klachtomschrijving zodat wij je goed van dienst kunnen zijn.