Het is handig om te weten om de hoeveel tijd dit gebeurd.

Het kan ook zijn dat de router/modem het signaal even voor een aantal seconden verliest.

Dat wil dus zeggen dat de gateway het signaal ook verliest en pas het signaal weer opnieuw op pakt als deze opnieuw opgestart wordt. Misschien staat de gateway te ver weg van de router of dat hij soms ergens door wordt gestoord, dit kan van alles zijn, van magnetrons tot wifi van andere apparaten.

Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben neem dan contact met ons op via deze website.

Vul dan zo duidelijk mogelijk je vraag of klacht in, zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.